MITROVIĆ ŽELI REPRIZU U PODGORICI: Napadač Srbije očekuje spektakl, Aleksandar prokomentarisao nesreću Dragiše Gudelja!

Autor:

Sport

26.03.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mi smo ekipa koja uvek ide na pobedu, tu smo govorili i pred Brazil na Svetskom prvenstvu."

MITROVIĆ ŽELI REPRIZU U PODGORICI: Napadač Srbije očekuje spektakl, Aleksandar prokomentarisao nesreću Dragiše Gudelja!

Foto: Starsport

Tadić sa reprezentativcima Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije srdačno je dočekana u Podgorici, "orlove" sutra od 20.45 očekuje utakmica protiv Crne Gore u okviru 2. kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Svoja očekivanja od meča na Stadionu pod Goricom izneo je napadač našeg nacionalnog tima Aleksandar Mitrović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Golgeter Fulama ističe da ne bi imao ništa protiv da se igra i rezultat ponove kao i 2018. kada su "orlovi" slavili sa 2:0.

- Bila je to prava, teška utakmica, ali i dobar rezultat za nas. Nadam se da će i sutra biti tako, a ako dođe još koji moj gol, biće perfektno. Lepe nas uspomene vežu za taj meč u Podgorici. Pa, nadam se da će i sutra biti isto - rekao je Mitrović na konferenciji za medije na stadionu Budućnosti, a zatim dodao:

- Crna Gora je reprezentacija sa dosta kvaliteta. Imaju kostur ekipe koji je dugo na okupu zajedno. Tu su Savić i Jovetić kao predvodnici, sa dosta mladih igrača, koji donose novu energiju. Poštujem ih na svakom nivou. Pobeda u Bugarskoj im je dala novi vetar u leđa i sigurno će želeti da nastave taj niz. Ali, mi smo ekipa koja uvek ide na pobedu, tu smo govorili i pred Brazil na Svetskom prvenstvu. Nadam se spektaklu, dobroj utakmici, atmosferi i neka pobedi bolji.

Imala je nemirnu uvetirtu reprezentacija Srbije pred put za Podgoricu: povredio se Filip Kostić, dok je rođeni brat Nemanje Gudelja, Dragiša, kolabirao na utakmici u Španiji i to je dosta pogodilo sve igrače u timu.

- Kostić je odmah posle utakmice osetio bolove, pokušao je da se oporavi, ali nije uspeo. Najpametnije je bilo da se odmori nekoliko dana. Što se tiče Gudelja, šokantna vest, ali najbitnije je da se Dragi oseća dobro, stabilno je, sve je u redu. Pričali smo sa Nemanjom, nije mu bilo lako, svi smo uz njega. Ipak, tu sad privatne stvari i ne bih dalje ulazio u detalje. Hvala bogu da je sve u redu - istakao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading