MUK NA "OLIMPIKU" ZBOG TEŠKE POVREDE: Lacio ostao bez KLJUČNOG igrača do Nove godine!

Autor:

Sport

17.10.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak udarac za "nebesko-plave".

MUK NA "OLIMPIKU" ZBOG TEŠKE POVREDE: Lacio ostao bez KLJUČNOG igrača do Nove godine!

Foto: Tanjug/AP

Asovi Lacija Ćiro Imobile i Sergej Milinković-Savić

Fudbaleri Lacija i Udinezea remizirali su bez golova u okviru Serije A, a velike muke na "Olimpiku" stvorila je povreda startnog napadača nebesko-plavih Ćira Imobilea!

Italijan je bio prinuđen da napusti okršaj sa "Zebrama" nakon pola časa igre, a prve prognoze govore da ga nećemo videti na terenu do Nove godine. Mediji na "Čizmi" prenose da je gotovo sigurno da Imobile neće moći da igra derbi Rima, protiv Rome, koji je zakazan za 5. novembar, a trener Lacijala Mauricio Sari moraće da se okrene improvizacijama na poziciji "devetke".

 

 

"Mozzartsport" prenosi pisanje italijanske štampe koja navodi da će na mestu napadača u Laciju najpre igrati Felipe Anderson, kao lažni špic, ali i srpski vezista Sergej Milinković-Savić. Sari ima puno poverenje u Srbina, veruje da može da iskoristi svoju visinu i umešnost sa loptom u protivničkom kaznenom prostoru, a ostaje da vidimo kako će se dugogodišnja uzdanica Rimljana snaći u potpuno novoj ulozi.

Podsetimo, 32-godišnji centarfor je ove sezone 14 puta igrao za Lacio, postigao je sedam golova, uz pet asistencija, ali sada će Anderson i "SMS" morati da ga odmene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading