KRCATA MARAKANA HAPSI POLICAJCE: Stanković poslao BRUTALNU poruku Delijama pred revanš sa Rendžersom: Zvezda je DUPLO jača!

Autor:

Sport

16.03.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se šef struke Crvene zvezde uoči "meča sezone".

KRCATA MARAKANA HAPSI POLICAJCE: Stanković poslao BRUTALNU poruku Delijama pred revanš sa Rendžersom: Zvezda je DUPLO jača!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, izjavio je da su njegovi momci silno motivisani da nadoknade tri gola minusa protiv Rendžersa u revanš meču osmine finala Lige Evrope.

Nisam promenio mišljenje od meča u Glazgovu. Pogrešili smo u defanzivi kod prekida. Zaslužili smo da izgubimo, ali smo zaslužuli da dodjemo u Beograd sa jednim ili dva gola. Rani gol menja sve, ako damo biće oni pod pritiskom, a poznato je kakvu ćemo podršku imati sutra - počeo je Deki, a zatim je dodao da se retko desi da neka ekipa nadoknadi tri gola zaostatka u revanšu, ali...

- Retko, ali sećam se protiv Rome tokom meča Superkupa smo od 0:3 došli do 4:3. Nije nemoguće. Izaći ćemo dosta kako da izvršimo pritisak na igrače Rendžersa. Ovaj stadion šalje igrače Zvezde dva puta jače nego što je obično. To su isti oni iz Glazgova, ali će biti dva puta jači. To je Marakana.

Strateg aktuelnog prvaka Srbije bi "potpisao" da njegovi izabranici imaju gol viška nakon sat vremena igre.

Bio bih zadovoljan da u 60 . minutu vodimo 1:0. Za to će da se pobrine Paki (Pavkov koji je sedeo pored njega). Možemo da iznenadimo. Voleo bih da bude 4:0 kao protiv Kajzerslauterna, ali to je bilo davno. Ipak, verujem - naglasio je Dejan Stanković.

Centarfor Zvezde Milan Pavkov ocenio je da je najvažnije da se izbori prolaz dalje, dok je manje bitno ko će se upisati u listu strelaca.

- Najvažnije je da cela ekipa ostvari rezultat, tada ćemo svi da budemo junaci. Nije važno ko će gol da postigne - jasan je robusni napadač, koji se još jednom osvrnuo na poraz na "Ajbroksu (0:3).

Republika

Foto: Starsport

Pavkov i Ohi

Zaslužili smo tamo gol. Možda će sada da nam se vrati u Beogradu. Zaslužili smo. Spremni smo. Želja je velika, nadam se da ćemo uspeti da obradujemo naše navijače - podvukao je Milan Pavkov.

Očekuje se da Policajci gostuju na punoj Marakani, a videćemo da li će vetarr u leđa od Delija pomoći crveno-belima da stignu do istorijskog plasmana u četvrtfinale drugog po rangu evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading