MILJAN MILJANIĆ DOBIJA ULICU U BEOGRADU!

Autor:

Sport

28.12.2017

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor jugoslovenske reprezentacije u fudbalu i dugogodišnji predsednik fudbalskog saveza bivše zemlje, pokojni Miljan Miljanić, dobio je veliko priznanje, pošto je Gradska uprava Beograda rešila da jednu ulicu u glavnom gradu nazove po njegovom imenu.

RepublikaFoto: twitter.com/Total Soccer
Posthumno priznanje za Miljanića

Vest je preneo novinar "SOS Kanala" Nebojša Petrović koji je potvrdu dobio od gradskog menadžera Beograda Gorana Vesića.

- Južni bulevar uskoro dobija ime po legendi YU fudbala Miljanu Miljaniću - poruka je gradskog menadžera srpske prestonice.

Miljanić je ostao upisan zlatnim slovima u istoriji Crvene zvezde i Real Madrida, pošto je sa ova dva kluba osvajao nacionalne titule, a na dva Svetska prvenstva je predvodio reprezentaciju Jugoslavije.

Funkciju predsednik FS Jugoslavije obavljao je dugo i na njoj ostao do 2001. godine. Miljan Miljanić je preminuo 13. januara 2012. godine u svojoj 81. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
asid

29.12.2017 01:45

Miljaniću dati Djindjićev Bulevar a Djindjiću vratiti Šilerovu i tako ispraviti istorijsku nepravdu!