"Afrikanac" bi da preuzme "orlove": CV Kokezi na 84 strane

Autor:

Sport

28.12.2017

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručni savet Fudbalskog saveza Srbije bi u petak trebalo da predloži novog selektora. I dok svi očekuju da Mladen Krstajić bude promovisan u novog vođu “orlova”, u FSS je stigla zvanična kandidatura stručnjaka o kome je BBC snimio dokumentarni film.

RepublikaFoto: facebook.com/ZoFooty.com
Zoran Đorđević

U pitanju je Zoran Đorđević, u Africi poznatiji kao “kouč Zoran”. On je u FSS poslao kandidaturu u kojoj između ostalog navodi:

- Obraćam vam se sa iskrenom željom i namerom današa fudbalska reprezentacija Srbije ima novog kvalitetnog selektora koji će ispuniti sva očekivanja svih građana Srbije i na Svetskom prvenstvu u Rusiji ostvariti najveći uspeh u istoriji našeg fudbala, a to je osvajanje titule svetskog šampiona. Ja nudim svo moje teoretsko i praktično znanje i iskustvo fudbalskog trenera sticano radeći sa pet reprezentacija i u prestižnim klubovima u 14 zemalja: Jugoslavija (Srbija), UAE, Kuvajt, Saudijska Arabija, Katar, Bahrein, Iran, Bangladeš, Sirija, Sudan, Filipini, Južni Sudan, Jemen i Indija - ističe Đorđević.

RepublikaFoto: youtube.com/ Pirotske Vesti
Zoran Đorđević

"Kouč Zoran" je uveren da može "orlove" da odvede do titule svetskog šampiona.

- Ako košarka, vaterpolo, tenis, rukomet, odbojka, streljaštvo, tekvondo, veslanje mogu da budu šampioni sveta, to isto pod mojom trenerskom komandom može biti i fudbalska reprezentacija Srbije 2018. godine u Rusiji. Zato vas preklinjem i milom da uzmete ove moje sugestije najozbiljnije i najurgentnije jer je vreme koje gubimo dragoceno. Pozovite me na razgovor kako bi u detalje objasnio moje hitne mere i akcije i moju trenersku filozofiju koju ću primeniti kako bi postali šampioni sveta u fudbalu - poručio je Đorđević čelnicima FSS, uz bogatu dokumentaciju koju je priložio svojoj kandidaturi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading