ILIĆ ZA SRPSKI TELEGRAF O POVRATKU U HUMSKU: Probaću da srušim Partizan!

Autor:

Sport

31.10.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaler Partizana i sadašnji trener Čukaričkog, Saša Ilić govorio je za Srpski Telegraf.

Republika

Foto: Starsport

Trener Čukaričkog, Saša Ilić

Ja bih da igra još malo jer je Sale samo jedan... Jedan je Ilić Kapiten... Stihovi koji su odzvanjali stadionom u Humskoj ulici prvo od 1996. do 2005, a potom i od 2010. do 19. maja 2019, kada je Saša Ilić, legendarni kapiten Partizana, završio karijeru u najvoljenijem crno-belom dresu. Večeras se čuveni Sale vraća u svoju kuću, ali u drugačijoj ulozi i kao neprijatelj. Čuveni Požarevljanin, kao trener Čukaričkog, predvodiće klub sa Banovog brda na gostovanju lideru Superlige Srbije (18.30, Arena sport 1 Premijum) u derbiju 15. kola nacionalnog prvenstva.

- Ja sam trener Čukaričkog, ali nikada nisam razmišljao da ću igrati protiv crno-belih. Biće emotivno i čudno, ali ću to sačuvati za sebe - kaže legendarni kapiten "parnog valjka"

- Biće teško, ali želimo da iskoristimo slabe tačke rivala i napravimo dobar rezultat - ističe Ilić.

 

NEGATIVAN I ZDRAV

Postojala je bojazan da Saša neće doći ponovo među svoje zbog problema sa stomakom, ali je ozdravio, negativan je na koronavirus i vodiće ekipu. O emocijama pred povratak u drugi dom heroj i ikona grobara govorio je i za naš list.

- Znaš kako, znao sam da će se takvo pitanje postaviti kada dođe do toga. Realno bi u centru pažnje trebalo da bude utakmica Partizana i Čukaričkog, a ne ja. Sigurno da nikada nisam razmišljao da ću igrati protiv Partizana. Ali to je život i tako se namestilo i desilo. Biće emotivno, ali ja ću to sačuvati za sebe. Biće čudno jer nikada nisam bio u ovoj situaciji - rekao je Ilić za Srpski telegraf.

NEMA PREDAJE

Proslavljeni vezista nahvalio je igru tima pod komandom trenera Aleksandra Stanojevića, ali i istakao da ne dolazi s belom zastavom.

- Igramo protiv ekipe koja igra najbolji fudbal u našoj zemlji i koju odlično predvodi Sale Stanojević. U odličnom su ritmu i sjajnim rezultatima krče put ka tituli. Biće mnogo teško, ali probaćemo da iskoristimo slabe tačke rivala i napravimo dobar rezultat - zaključio je Saša za naš list.

SUPERLIGA

15. KOLO

SUBOTA

Radnički (N) - Mladost

NEDELJA

Radnički (KG) - C. zvezda 13.30

Voždovac - TSC 17.00

Partizan - Čukarički  18.30

PONEDELJAK

Novi Pazar - Radnik 14.00

Proleter - Vojvodina 18.00

UTORAK

Kolubara - Spartak 14.00

Metalac - Napredak 16.00

Tabela: Partizan 40, C. zvezda 32, Čukarički 25, TSC 20, Vojvodina 20...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading