GDE JE ZVEZDINA GRANICA? Stanković RASPALIO maštu Delija posle pobede nad Bragom!

Autor:

Sport

16.09.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije mogao da sakrije oduševljenje posle startne pobede u grupnoj fazi Lige Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković tokom meča sa Portugalcima

Naime, crveno-beli su Portugalce nadigrali sa 2:1, a Deki je svojim izabranicima čestitao na velikoj borbenosti i "srčanoj igri", koju su prikazali.

- Dok je vruća glava, ko je želeo da me sluša bilo je jasno da će biti teško. To je kvalitetna ekipa, menjaju sistem igre, znao sam da ćemo "patiti". Momci su bili fenomenalni, i kada je bilo teško. Sve ovo nam daje veliki motiv, sa ovakvom podrškom, klubom, pitanje je koja je granica? - poručio je Stanković

Zadovoljan je bio i defanzivac aktuelnog prvaka Srbije Miloš Degenek.

- Bilo je idealno večeras, borili smo se, pružili maksimum. Ova pobeda je jako važna, dobar početak, baš kako treba - kazao jeDegenek

Podsetimo, Zvezdu očekuje veliki izazov u nedelju od 18 časova, kada je u okviru Superlige Srbije na programu 165. Večiti derbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading