Savo Milošević: Velike šanse za prolaz; Lazetić: Ova grupa može da nas zavara

Autor:

Sport

01.12.2017

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Savo Milošević izjavio je da je zadovoljan što će reprezentacija Srbije na Mundijalu igrati protiv Brazila, Švajcarske i Kostarike.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Milošević i Lazetić

- Zadovoljan sam, dobili smo atraktivnog rivala poput Brazila i to je sjajno. Sa preostale dve ekipe može da se igra, imamo realne šanse da prođemo grupu. Verujem da je Kostarika malo slabija od ostalih, a mislim da smo za nijansu smo bolji od Švajcarske -rekao je MIlošević.

Milošević je podsetio na prijateljski meč Brazila i Srbije pred SP 2014. godine u Sao Paolu kada je domaćin pobedio 1:0 i poručio da "orlovi" mogu da igraju sa njima.

Na pitanje ko će sa klupe da predvodi srpske fudbalere u Rusiji, Milošević je odgovorio: "Budite strpljivi oko selektora".

Nikola Lazetić kaže da je želeo da vidi Srbiju u grupi sa Argentinom, Hrvatskom i Iranom.

 - Žao mi je što smo dobili Švajcarce jer tu igra dosta Albanaca i onda će malo da bude, onako, teže za nas Srbe da igramo protiv njih, ali se nadam da će naši pobediti - rekao je Lazetić. 

- Ova grupa može da nas zavara, jer deluje da je laka. Verujem da ćemo proći grupu. Na poslednja dva velika takmičenja nismo prošli grupu, ali verujem da možemo dalje. Siguran sam da će naredna godina da bude uspešna - rekao je Lazetić i dodao:

- Na ljudima iz Saveza je da odluče ko će biti selektor. Mladen Krstajić ili neko drugi, ali sam siguran ko god bude bio selektor doneće pravu odluku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading