Pejčinović: TEŠKO JE OBJASNITI MUSLINOV OTKAZ

Autor:

Sport

23.11.2017

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrambeni fudbaler moskovske Lokomotive Nemanja Pejčinović izjavio je za "Mozzart sport" da ne razume zbog čega ga selektori reprezentacije Srbije ne pozivaju više na okupljanja nacionalnog tima. On je izjavio i da mu nije jasno zbog čega je selektor Slavoljub Muslin dobio otkaz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pejčinović (desno) i dalje ima nadu da će putovati u Rusiju idućeg leta

- Nisam bio iznenađen, iako, baravno, to nije bio logičan potez. Lično, ne razumem zašto je otpušten selektor koji nas je posle mnogo godina odveo na Mundijal - iskren je Pejčinović.

Štoper Lokomotive je još kazao da mu nije jasno zbog čega nije dobio poziv za poslednje reprezentativne akcije...

- Teško je dati objašnjenje, jednostavno je tako. Zna se ko odlučuje. Očigledno da Srbiji trebaju neki drugačiji igrači-

Ipak, odlični defanzivac ruskog tima i dalje gaji nadu da će se naći na spisku fudbalera koji će dogodine igrati na Mundijalu u Rusiji.

- Zaista bih želeo da igram na Mundijalu, bilo bi to sjajno. Pa još u zemlji u kojoj sam proveo značajan deo svoje karijere. U mojoj zemlji uvek govore da su Srbi i Rusi braća. U suštini, mi smo isti, slovenski narod, sličnih shvatanja i stanja duha - poručio je između ostalog Pejčinović čija Lokomotiva posle 17 kola vodi šampionsku trku u ruskoj Premijer ligi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading