(FOTO) ČEKA NAPOLI ZA 960.000 EVRA!

Autor:

Sport

20.11.2017

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan neimenovani Norvežanin čekaće u utorak keca na utakmici Napoli - Šahtjor u Ligi šampiona za premiju od 960.000 evra u kladionici "Kul bet".

Foto: hegnar.no
Ako Napoli pobedi Norvežanin će dobiti skoro 1 000 000 evra

Kako je otkrio norveški portal "Hegnar", anonimni kladilac je na tiket stavio 15 parova, uložio 550 evra i 14 je već pogodio!

Na tiketu su utakmice iz raznih liga, od norveške, preko engleske, do nemačke, a finale će biti u utorak veče, kada se sastaje 15. par, Napoli - Šahtjor.

Napoliju odgovara samo pobeda, da bi zadržao kakve-takve šanse da se domogne drugog mesta i prolaza u drugu fazu takmičenja.

- Naš klijent je odigrao sjajan tiket, pokazao je da i te kako poznaje fudbal - rekao je za norveški portal menadžer kladionice "Kul bet".

Ostaje samo pitanje da li je srećni čovek rešio da brani tiket, da makar pozajmi veliki novac i odigra duplu šansu X2, da bi imao siguran dobitak, kako god da se meč u Napulju završi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading