Još jedno razočaranje: PAUNOVIĆ NE BI NA KLUPU SRBIJE!

Autor:

Sport

11.11.2017

18:16 >> 18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najozbiljnijih kandidata za selektorsku klupu fudbalske reprezentacije pored Dragana Stojkovića bio je i Veljko Paunović. U isti dan smo saznali da nijedan od njih neće predvoditi "Orlove" na SP u Rusiji sledećeg juna.

RepublikaFoto: instagram.com/veljko_paunovic
Paunović kaže da ne razmišlja o klupi Srbije

Paunović je svoju odluku obrazložio u intervjuu za "Blic" gde je otkrio da nije čak ni imao bilo kakve razgovore sa čelnicima FSS nakon odlaska Slavoljuba Muslina.

- Tačno je da sam bio u Beogradu, da sam tamo pratio i fudbalska dešavanja, ali ne zbog reprezentacije. Ja sam posvećen onome što trenutno radim, pa tako i sada, sva moja pažnja usmerena je na Fajer sa kojim imam ugovor - istakao je Paunović.

Zlatni trener sa Novog Zelanda 2015. godine ne odbacujue mogućnost da se sa  svojim ''Orlićima'' ponovo sretne na istom zadatku.

- Radeći ovaj posao neizbežne su promene, i očekujem još dosta lepih stvari, zašto da ne, i jednom možda da se okupim sa mojim 'Orlićima' kao što smo 2015. na Novom Zelandu osvojili svetsku titulu - konstatovao je Paunović.

Srpski trener je i pored svega izjavio da je vreme da se svi uozbiljimo kako bi reprezentacija napredovala i napravila ozbiljniji rezultat na nekom velikom takmičenju.

- Konačno je došlo vreme da prekinemo više da pričamo o afirmaciji igrača i predstavljanju našeg stila i mentaliteta, hajde sada da se baziramo na nešto konkretno, na neki rezultat i na svetskom nivou - naglasio je Paunović, ističući pritom i da je i sam plasman na Svetsko prvenstvo veliki uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading