ARNAUTOVIĆ ODGOVORIO NEVILU: Srbin brutalno spustio zvezdu Junajteda!

Autor:

Sport

11.11.2017

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Vest Hema i austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović brutalno je odgovorio na prozivke bivšeg trenera Valensije Garija Nevila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Arnautović se nije proslavio u Vest Hemu

Arnautović je u letnjem prelaznom roku stigao u Vest Hem iz Stouka za 28 miliona evra, a na devet utakmica imao je samo dve asistencije.

-  U karijeri sam igrao samo sa jednim fudbalerom kojem nije trebao izgovor da se ne vraća u odbranu, a to je bio Kristijano Ronaldo. Te sezone je postigao 40 golova. Arnautović je umislio da je Ronaldo - rekao je Nevil koji sada radi na Skaj sportsu.

Usledio je brzi odgovor napadača Vest Hema.

- Poštujem ono što je Nevil napravio kao igrač. Bio je briljantan u Mančester junajtedu i kapa dole za ono što je postigao. Ali šta je uradio kao trener Valensije? Njegov posao je da kritikuje, to je jedino šta čovek zna da radi. Ne kažem da je on niko, postigao je mnogo toga kao igrač. Međutim, kao trener... Najbolje je da ostane na TV-u kao gost komentator - poručio je Arnautović.

Nevil je u decembru 2015. preuzeo Valensiju, ali je već u martu naredne godine dobio otkaz posle serije loših rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading