(VIDEO) Pobeda sa Murinjovim potpisom: JUNAJTED OČERUPAO PEVCE!

Sport

28.10.2017

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su ekipu Totenhema rezultatom 1:0 u premijernom meču 10. kola engleskog šampionata. Ovom pobedom su "Crveni đavoli" nastavili da dišu za vrat gradskom rivalu Sitiju na vrhu tabele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marsijal proslavlja važan pogodak protiv Totenhema

Bila je to još jedna fudbalska sačekuša u izvedbi momaka Žozea Murinja. Davio je Mančester junajted rivala, držao loptu i strpljivo pleo mrežu oko gola Uga Lorisa čitav susret.

Imali su domaći nekoliko dobrih prilika tokom susreta, čak je Lukaku i glavom ciljao vrlo precizno, ali se zatresla samo stativa gola Totenhema nekoliko trenutaka pred odlučujući momenat utakmice.

Gosti iz Severnog Londona su sa druge strane stali u gard i strpljivo čekali svoju priliku iz kontranapada. Njihova odbrana je dugo odolevala i čistila opasnost u poslednjim trenucima, ali je tek Marsijal pogotkom u 81. minutu doneo olakšanje za oko 75.000 navijača na "Old Trafordu".

Kiša je uporno padala, pokisao je i Žoze Murinjo zbog nule na semaforu, ali ga je francuski špic nakon akcije iz tri poteza razgalio pogotkom. Važan trijumf za tim sa "Teatra snova" nakon neprijatnog poraza prošle sedmice od Hadersfilda.

Totenhemu je ovo bio novi poraz nakon šokantnog trijumfa (2:3) gradskog rivala Vest Hema na "Vembliju" u Liga kupu u sredu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading