(VIDEO) On nije za stadion, već za psihijatriju: POTEZ OVOG HULIGANA SVIMA JE ZGADIO FUDBAL!

Sport

28.10.2017

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč Liga kupa između Totenhema i Vest Hema bio je pravi spektakl na terenu, pošto su "Čekićari" savladali domaće rezultatom 3:2 nakon totalnog preokreta. Ipak, sva fudbalska lepota sa stadiona "Vembli" ostala je u drugom planu zbog prostačkog gesta jednog navijača Totenhema.

RepublikaFoto: youtube.com/James Eaton
Među navijačima se uvek može pronaći i neka budala

Ovaj čovek, koji se deklariše kao fan "Pevaca" uzeo je plastičnu čašu i urinirao u nju tokom meča. Naravno, svima može da prigusti, a gužve u toaletu da budu velike. Ipak, ovaj primitivac je čašu punu urina zafrljačio prema fanovima Vest Hema, koji su bili smešteni u susednom boksu i to snimio mobilnim telefonom.

Za sve to vreme mu se videlo i lice, pa je posao organima reda bio dodatno olakšan da pronađu ovog huligana. Čitav slučaj probudio je veliku pažnju na Ostrvu, a neki smatraju da osobi sa snimka treba zabraniti ulazak na stadion doživotno.

- Ovakvo ponašanje je apsolutno neprihvatljivo i trenutno radimo na identifikaciji izgrednika - saopštio je portparol londonskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading