PRECRTAO NEKADAŠNJE UZDANICE: Evo sa kim Stanković napada Ligu šampiona!

Autor:

Sport

17.08.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković će ovog utorka po prvi put voditi evropski meč kao trener, a pre toga je imao važan zadatak, da odredi koje će fudbalere licencirati za meč protiv tima sa Gibraltara.

RepublikaFoto: Starsport
Marakana

Na spisku je trenutno 26 imena, a među njima nisu neki od igrača koji su prethodne sezone igrali grupnu fazu Lige šampiona. Možda su to i naznake transfera.

Najzvučnije ime među njima je Milan Pavkov. Junak Zvezdine pobede nad Liveprulom pre dve sezone je u blagom padu kada je forma u pitanju, a sa ovog spiska je možda izostavljen i zbog povreda sa kojima se muči već neko vreme.

Pored njega, u prvom kolu sigurno neće nastupiti Nikola Vasiljević, Stefan Hajdin, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Mateo Garsija, Hoze Kanjas i mladi Nikola Krstović.

 

Transfer Branka Jovičića je već potvrđen, a crveno-beli će u narednim danima i zvanično objaviti raskid ugovora sa Hoze Albertom Kanjasom, španskim vezistom koji nije impresionirao u Beogradu. Blizu odlaska je i Dušan Jovančić, pa ne čudi što ga nema na spisku.

Golmani: 1 Popović, 32 Ćopić, 82 Borjan

Odbrana: 2 Gajić, 5 Degenek, 6 Pankov, 15 Babić, 19 Milunović, 23 Rodić, 25 Eraković, 77 Gobeljić

Vezni red: 4 Ivanić, 7 Vulić, 8 Kanga, 10 Katai, 20 Petrović, 21 Simić, 22 Nikolić, 24 Gavrić, 31 Ben, 35 Sanogo, 49 Radulović, 70 Spiridonović

Napad: 14 Boaći, 17 Tomane, 92 Vukanović

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading