KO DOBIJA, A KO GUBI? Spektakularna TRAMPA, Milenković oblači dres VELIKANA?!

Autor:

Sport

07.08.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italija bruji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković na meču protiv Lacija

Nikola Milenković, štoper Fiorentine, na pragu je prelaska na "San Siro", prenose italijanski mediji.

Dva kluba su u poodmakloj fazi pregovora oko razmene fudbalera, po kome bi se put Firence preselio skupo plaćeni Brazilac Lukas Paketa, za koga su "rosoneri" svojevremeno izdvojili čak 38 miliona evra, plus bonuse.

Srpski defanzivac je ogromna želja trenera Milana Stefana Piolija, koji je izborio ostanak na klupi velikana nakon odličnog finiša sezone. Dogovor dva tima bi za početak podrazumevao jednogodišnje pozajmice pomenutog tadnema, uz pravo na otkup narednog leta. Paketa se, u najmanju ruku, nije proslavio u Milanu za koji je u minuloj sezoni upisao 27 nastupa, bez postignutog pogotka, uz tek jednu asistenciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukas Paketa na meču protiv Spal-a

Milenkoviću ugovor ističe za dve godine, a nema sumnje da bi prelazak u Milan bio korak napred u karijeri, posebno što "rosoneri" stvaraju ambiciozan projekat povratka u Ligu šampiona posle nekoliko "sušnih" sezona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading