DEKI POTVRDIO: Veliki HENDIKEP za Zvezdu pred kvalifikacije za Ligu šampiona

Autor:

Sport

07.08.2020

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanković otvorio karte.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda - Salcburg

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, govorio je o činjenici da će se kvalifikacije za Ligu šampiona igrati bez publike, što naravno smatra velikim hendikepom za aktuelnog srpskog šampiona. Cela Evropa strahuje od gostovanja na stadionu "Rajko Mitić", znajući da su "Delije" 12. igrač crveno-belih, a s obzirom da je zbog pandemije koronavirusa doneta odluka da se igra bez navijača, šefu struke tima iz Ljutice Bogdana je svejedno gde će se kvalifikacioni dueli odigravati.

- Što se tiče domaćinstava i toga gde ćemo igrati naše utakmice, do nas je stigla informacija da ukoliko se neka zemlja označi kao rizična,  onda će biti odabran drugi grad domaćina. Nama navijači prave razliku, ako se igra pred praznim tribinama, onda je svejedno gde će to da bude - ocenio je Stanković.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Podsetimo, od ishoda revanš mečeva osmine finala elitnog takmičenja Juventus - Lion i Barselona - Napoli zavisi da li će Zvezda put ka Ligi šampiona krenuti od prvog ili drugog kola kvalifikacija, a kako Deki vidi te okršaje možete pročitati OVDE.

Naš najtrofejniji klub je trijumfalno startovao u prva dva superligaška kola pobedama od po 3:0 nad Novim Pazarom i niškim Radničkim, a u trećoj rundi gostuju Mačvi u Šapcu u nedelju od 18:30 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading