Zlatan neće još u penziju: JOŠ 4-5 GODINA NA TERENU, SAMO ZBOG JEDNE OSOBE!

Sport

23.10.2017

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski internacionalac Zlatan Ibrahimović (36), koji je trenutno pod ugovorom sa Mančester junajtedom, ima nameru da igra još makar četiri godine, otkrio je njegov menadžer Mino Rajola. Popularni Ibra trenutno je van terena zbog povrede koju vuče već mesecima, ali se uskoro vraća na teren, javljaju engleski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibra ima još puno toga da ponudi na terenu

Rajola je otkrio da njegov klijent neće još skoro završiti karijeru, jer ima obavezu da mu se oduži zbog njegovog angažmana tokom svih prethodnih godina.

- Ne dam mu da završi, igraće još najmanje 4-5 godina. Sve ovo vreme ja sam radio za njega, sada je došao red da mi vrati. Deca mi rastu, potreban mi je novac i on to razume. Dogovorili smo se da sve što zaradi do kraja karijere ide meni - rekao je Rajola za švedski "Ekspresen".

Rajola je dodao i da je Ibrahimović tokom karijere sam birao u kom klubu će nastaviti da igra.

- Nisam, recimo, želeo da ide u Inter, smatrao sam da je to pogrešan izbor. Nisam bio za to da odlazi iz Milana, ali je on odlučio drugačije. Zlatan je sve odluke donosio sam - kazao je Rajola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading