Potpisao novi ugovor, ostaje u klubu do 2025. godine!

Autor:

Sport

23.06.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Mančester junajteda Skot Mektominej produžio je ugovor sa 'crvenim đavolima' do juna 2025. godine, uz opciju da se saradnja produži na još jednu sezonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Umar Sadik i Skot Mektominej

- Iako su svima na pameti druge stvari u ovom momentu, srećan sam što sam potpisao novi ugovor i što ću u budućnosti biti deo ovog tima. Oduvek sam navijao za Junajted i nadam se da prepoznajete moju strast kad god izađem na teren. Nastaviću da dajem sve od sebe. Želim da zahvalim menadžmentu koji mi je ukazao poverenje i svima u klubu koji su mi pomogli da sve ovo ostvarim - rekao je 23-godišnjak.

Zadovoljan obavčjenim poslom je i menadžer Ole Gunar Solšer.

- Skot je neverovantno napredovao od kada sam ja došao. Znamo da će nam njegovi kvaliteti dobro doći i u budućnosti - poručio je norveški stručnjak.

Mektominej je na Old Trafodru od 2012. godine, a za seniorski tim je debitovao 2017. godine protiv Arsenala. Do sada je za Junajted odigrao 75 utakmica i postigao je šest golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading