Počela mundijalska groznica: Više od 3,5 miliona trebovanja karata za SP!

Autor:

Sport

14.10.2017

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači širom sveta popuniće tribine stadiona u Rusiji za sledeće svetsko prvenstvo do poslednjeg mesta, pošto je stiglo do sada čak 3,5 miliona rezervacija za ulaznice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadioni u Rusiji biće popunjeni do poslednjeg mesta

Prema informacijama koje je obelodanila FIFA, od 14. septembra do 12. oktobra traženo je ukupno 3.496.204 ulaznica.

Od tog broja, najviše su tražili Rusi, a oko 30 odsto su tražili navijači iz ostatka sveta. Nemci, Brazilci, Argentinci, Meksikanci, Kolumbijci, Egipćani, Kinezi i Poljaci su još među deset nacija koje su trebovale najviše karata.

Zanimljivo je da su među tih deset i Amerikanci koji su u međuvremenu porazom od Trinidada i Tobaga ispali iz kvalifikacija za Mundijal.

Tamo gde je traženo više karata nego što ima mesta, dobitnici se izvlače na sreću, a potraživanje karata se nastavlja 16. novembra kada će karte moći da se kupuju u realnom vremenu putem interneta.

Primera radi, za uvodni meč Mundijala traženo je 150.000 ulaznica, a za finale čak 300.000. Mundijal se igra od 14. juna do 15. jula naredne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading