Rat ulazi u novu fazu: RONALDO I MESI SE SUKOBLJAVAJU PREKO "TREĆE STRANE"?

Sport

13.10.2017

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rivalitet Kristijana Ronalda i Lionela Mesija odavno je već poprimio razmere nečega što prevazilazi čisto sportske okvire, a u prilog tome ide i poslednja priča o saigraču Argentinca iz Barselone koji ga otkucava superstaru madridskog Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rivalstvo dvojice fudbalera odavno je dovedena do tačke pucanja

Napeta atmosfera je zavladala u Barseloni nakon što je otkriveno da je Portugalac Andre Gomeš već duže vreme otkrivao tajne koje se tiču Lionela Mesija njegovom zemljaku iz redova najvećeg rivala Reala - Kristijanu Ronaldu.

Kada je ovo konačno postalo jasno Mesi se, navode izvori iz kluba, toliko razljutio da je čak i tražio transfer Gomeša u drugi klub što je pre moguće.

Portugalac je navodno čak i nuđen drugim klubovima, ali niko nije mogao da odgovori na finansijske zahteve Barselone, koja potražuje čak 50 miliona evra, za koliko je kupila Gomeša iz Valensije.

Imajući u vidu da je Mesi u prošlosti čak imao toliko uticaja da su pojedini treneri napuštali "Nou kamp" nema sumnje kakva se sudbina sprema Gomešu koji je direktno radio protiv njega, a u korist Ronalda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading