TVITOVI O MESIJU: Proslava Argentinaca

Autor:

Sport

11.10.2017

12:27 >> 12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentina je uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo iako joj plasman u Rusiju nije bio obezbeđen do poslednjeg kola. Lionel Mesi je sa tri pogotka briljirao, i dokazao i Argentincima da je jedan od najboljih fudbalera današnjice, ako ne i najbolji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Definitivno najbolji: Leo Mesi

Prva zvezda Barselone je više puta bila osporavana u rodnoj zemlji. Celu karijeru ga porede sa Maradonom, koji je i sam nekoliko puta izjavljivao kako "njegov naslednik" nema karakter. Ipak ljudi širom sveta se dive umeću 30-godišnjeg fudbalera. 

 

 

Legenda kolumbijskog fudbala, i zvezda Njukasla i Parme, Faustino Asprilja, je bio jedan od retkih koji je bio na strani Mesija, dok je ostatak reprezentativaca Argentine nazvao magarcima. 

 

 

 

Današnji mediji u južnoameričkoj državi veličaju Lea, nazivajući ga Bogom! "Gaučosi" kao da nemaju dovoljno sreće jer su na poslednjem Kopa Amerika izgubili posle penala od Čilea (4:2). A ono što je još bolnije 2014. godine su izgubili u finalu Svetskog prvenstva od Nemačke golom Gecea. 

- Zaslužili smo prolaz zbog svega kroz šta smo prošli. Gubili smo neke mečeve, nije lako kad posle svega toga moraš da igraš, ali sve to to učinilo jačim. Plašio sam se da se nećemo kvalifikovati. Mnogo sam bio uplašen. To bi bilo katastrofa za Argentinu, za nas, za sve. Borili smo se, patili i nismo dozvolili da ostanemo bez plasmana u Rusiju- rekao je Lionel Mesi nakon obezbeđenog Mundijala.

Gaučosima je pao kamen sa srca, pa su naravno sebi dali oduška u svlačionici, proslavivši plasman u Rusiju, gde se nadaju prvoj tituli od 1986. godine.

 

 

Mas Unidos que nunca !!!!!

A post shared by Javier Mascherano (@mascherano14) on Oct 10, 2017 at 8:13pm PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading