SVET U ŠOKU: NAMEŠTANJE UŽIVO?

Autor:

Sport

11.10.2017

10:35 >> 11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li su milioni gledalaca prisustvovali nameštanju utakmice uživo na terenu ili je u pitanju nešto drugo?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radamer Falkao

Argentinci su pobeđivali u Ekvadoru, čime su uspeli da se izbore za treće mesto na tabeli, kavilifikacija za Svetsko prvenstvo. Taj rezultat je praćen na meču između Perua i Kolumbije, a onda je pred kraj utakmcice, pri rezultatu 1:1 počelo šuškanje na terenu i razgovor među igračima.

Kako to već biva fudbaleri su na terenu pokrivali usta rukama, Falkao se obratio igračima Perua koji su tražili od svojih saigrača da stanu i ne forsiraju, jer je rezultat bio povoljan i jednima i drugima.

Da je Peru pobedio, Kolumbija bi išla u baraž, ali bi ti napadi mogli da budu mač sa dve oštrice, pošto bi u slučaju da "Kafeterosi" postignu gol i odnesu trijumf, domaćin ostao bez baraža.

Naravno i u ovoj priči postoji treća strana, Čile je ostao bez Mundijala sa istim brojem bodova koliko ima i Peru koji igra u baražu protiv Novog Zelanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading