Zaludeo Evropu: ZA SERGEJA SE BORE SVI FUDBALSKI VELIKANI

Sport

19.09.2017

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski vezista Sergej Milinković-Savić može da bira gde će nastaviti karijeru, pošto je jasno da će ga Lacio teško zadržati u svojim redovima posle Nove godine.

RepublikaFoto: youtube.com/ScoutNationHD
Za Sergeja se otimaju sve same fudbalske aždaje

Nakon što su se za usluge sjajnog Srbina raspitivali Juventus, Real Madrid, Mančester siti i Milan, u trku se uključio još jedan gigant evropskog fudbala - Bajern Minhen.

Skauti nemačkog šampiona uživo su prisustvovali susretu poslednjeg kola Serije A između Đenove i Lacija, koji su fudbaleri ekipe iz italijanske prestonice rešili u svoju korist rezultatom 3:2.

Sergej se trenutno ceni na oko 70 miliona evra, a navodno su se predstavnici Mančester sitija i Reala već raspitivali kod predsednika "nebesko-plavih" Klaudija Lotita u vezi sa mogućnostima za transfer mladog srpskog igrača.

Nema sumnje, Milinković-Savić se zaista nalazi na slatkim mukama i ako sve bude po planu, uskoro bi mogao da obuče dres nekog na najpopularnijih klubova sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading