POBUNA U BAJERNU Saki: Vreme je da Anćeloti dobije otkaz!

Autor:

Sport

18.09.2017

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni italijanski fudbalski trener Arigo Saki izjavio je da bi trener Bajerna Karlo Anćeloti trebalo da dobije otkaz zato što su najveće zvezde kritikovale njegov rad.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anćeloti se posvađao sa igračima

- Promena bi bila dobra i za Anćelotija i za Bajern. Godinama se izgubi strast i želja. To je život. Ekipa je izgubila entuzijazam. Anćeloti je veliki trener, jedan je od retkih koji je osvojio tri Lige šampiona, ali vreme je da ode - rekao je Saki.

On je reagovao posle pisanja nemačkih medija, koji tvrde da su glavne zvezde Bajerna Robert Levandovski, Tomas Miler i Franko Riberi javno kritikovale Anćelotija.

Na pobunu igrača reagovala je uprava Bajerna, koja je podržala trenera.

Kao glavni kandidat da nasledi italijanskog stručnjaka na mestu trenera Bajerna pominje se šef stručnog štaba Hofenhajma Julijan Nagelsman.

Anćeloti (58) je preuzeo Bajern prošle godine, a sa nemačkim klubom osvojio je titulu u Bundesligi i dva nemačka Superkupa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading