Benfika objavila listu NAJKORUMPIRANIJIH EVROPSKIH KLUBOVA!

Autor:

Sport

16.09.2017

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu je veliki skandal u evropskom fudbalu. Portugalski prvak Benfika je na svom klupskom TV kanalu objavio popis 16 najkorumpiranijih evropskih klubova, a nakon što je ta lista izašla u javnost, nije trebalo puno čekati da prozvani klubovi udare po nekadašnjem dvostrukom prvaku Evrope.

RepublikaFoto: twitter.com/Actu Football
Benfika predstavila spisak na društvenim mrežama


Na listi se našao i njihov najveći rival Porto, koji je najavio pokretanje tužbe, te će zbog uništenog ugleda kluba tražiti odštetu.


 
- Zbog ovih optužbi, Porto je stupio u kontakt s ostalim klubovima i svi tvrdimo da je lista lažna. Svakako ćemo pokrenuti postupak protiv Benfike zbog teškog narušavanja ugleda kluba - glasi službeno saopštenje iz Porta.

Osim Porta, od velikih i trofejnih klubova na listi su se našli italijanski klubovi Juventus, Milan i Fiorentina, Marsej, Lacio, Glazgov Rendžers, Lids, zatim turski Fenerbahče i Bešiktaš te grčki Olimpijakos.

Od manje zvučnih imena prozvani su berlinski Dinamo, poljski Vidzev Lođ, Kluž iz Rumunije i albanska ekipa Tomori Berat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading