Ovo bi bio posao decenije: LEVANDOVSKI U REALU SLEDEĆE SEZONE?

Sport

16.09.2017

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Bajerna Robert Levandovski nemilice trese mreže rivala već sezonama, ali je primetno da je sve nezadovoljniji u Minhenu, zato što klub ne uspeva poslednjih nekoliko sezona da se uključi u trku za osvajanje Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Levandovski sve otvorenije pokazuje nezadovoljstvo u Bajernu

Levandovski je nedavno otvoreno kritikovao Bajernovu upravu zbog slabog delovanja na tržištu i nedovoljne kupovine igrača koji bi mogli da vrate Bavarce na vrh evropskog fudbala.

Na njegove otrovne strelice odmah su odreagovali članovi uprave, a Karl Hajnc Rumeninge je čak došao u otvoreni sukob sa Poljakom preko medija, dok je takođe nekadašnji igrač Bajerna Štefan Efenberg preporučio upravi da proda Levandovskog sledećeg leta.

Tu već čeka Real, koji ne bio žalio novca da otkupi ugovor sjajnog centarfora, koji je nekoliko puta tokom karijere izjavljivao da bi mu igranje u Realu bilo ispunjenje snova i vrhunac čitave igračke karijere.

Takođe, Kristijano Ronaldo i Serhio Ramos su prošle sezone već rekli Levandovskom da je dobrodošao u Madridu. Poljak je, navodno, izgubio veru u Bajern, razočarao se u Karla Anćelotija, a Bavarci ne znaju na koji način da smire tenziju koja je nastala posle njegove pobune.

Očigledno da će bič da pukne na kraju sezone...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading