KOMBAT BARBI: Opasna plavuša sa kojom nema zezanja!

Autor: Republika

Razonoda

23.09.2017

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kombat Barbi, pripadnica američkih marinaca, postala je prava Instagram atrakcija.

RepublikaFoto: instagram.com/riannaconner
Definitino najopasnija seksi plavuša na svetu

Narednica Rijana Koner služi kao marinac skoro sedam godina i redovno objavljuje svoje fotografije u uniformi i civilu, piše Daily mail.

 

 

Devojka rođena u Kaliforniji, Trampova obožavateljka, sada je zbog posla smeštena u Južnoj Karolini. Ona objavljuje inspirativne poruke podrške onima koji služe u vojsci.

 

 

Ovaj ozbiljan vojnik za sebe kaže da je skroz žena i veran prijatelj, a fanovima poručuje: "Neću pobeći s vašim muškarcem", "Neću vas mrziti jer ste prelepe", "Neću vas omalovažavati", "Reći ću vam kada imate karmin na zubima", "Vaš uspeh ću slaviti kao svoj"...

 

 

- Nisam savršena. Imam mnogo ožiljaka na telu od posla, ponekad se nenormalno glasno smejem, ne uspeva mi da se hidriram i imam neke čudne tetovaže. Uglavnom ležem veoma kasno, volim svog oca, ali nisam bliska s njim, u srednjoj školi sam se mnogo tukla, ali sam beznadežno romantična - napisala je na svom Instagram profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading