IZBELJIVANJE PENISA NOVI TREND: "Zatrpani smo rezervacijama!"

Autor: 24sata.hr

Lifestyle

06.01.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolnica "Lelux", smeštena blizu Bangkoka, reklamirala je novi zahvat u medijima pre nekoliko dana i to je bilo dovoljno da je muškarci zatrpaju prijavama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Muškarci pohrlili na izbeljivanje penisa

Na Tajlandu, zemlji u kojoj su mnogi opsednuti izbeljivanjem tamne kože, zainteresovani odnedavno u ponudi imaju još jednu opciju - lasersko izbeljivanje penisa.

Nakon nedavno objavljene reklame, više od 10 muškaraca je bilo na tretmanu.

- Sve ide tako brzo zahvaljujući društvenim mrežama. Već moramo da primamo rezervacije unapred. Koristimo se istim pigmentacijskim laserom kao i za ostale delove kože. Sva oprema ima odobrenje tajlandskog ministarstva zdravlja - kazao je šef marketinga Popol Tansakul. 

- Jednostavno smo odgovorili na potrebe naših klijenata. Mnogi su nam tražili tretmane za specifične zone. Izbeljivanje ženskih privatnih delova krenulo je pre pola godine, ali navala nije takva kao kod muškaraca. Za sada se tridesetak žena odlučilo na takav zahvat. Niko se nije žalio nakon postupka, svi klijenti i klijentkinje izgledaju srećno - tvrdi Popol.

Jedan tretman laserskog izbeljivanja košta oko 130 evra. Nije objavljeno koliko je tretmana potrebno da da polni organ pobeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading