BELVI TRAVEL: Najtraženije letnje destinacije Lefkada, Parga i Sivota, avionskim ili autobuskim prevozom već od 199€ - POLAZAK 8. JULA

Autor: Republika

Razonoda

30.06.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spakujte kofere i krenite u Grčku već sledeće nedelje, jer niske cene turističkih aranžmana se ne propuštaju!

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Letujte i uštedite, uz široku lepezu SPECIJALNIH PONUDA za paket aranžmane 11 dana / 10 noćenja, avionskim ili autobuskim prevozom, koje je za vas pripremila turistička agencija Belvi Travel.

Lefkada je jedinstveno grčko ostrvo koje pruža razne mogućnosti za svačiji ukus. Pored prelepih plaža koje grantuju opuštanje i odmor, Lefkada se može pohvaliti i bogatom ponudom taverni, hotela, restorana i barova, koji su iz godine u godinu domaćini sve većem broju turista. Poznata je i po mnogobrojnim živopisnim, tradicionalnim selima koja svojim prirodnim lepotama ostavljaju bez daha.

Vila Metropol A kategorije smeštena je u mirnom okruženju, 100 m od centra Nidrija, 150 m od mora i 450 m od lepe šljunkovite gradske plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima. Apartmanska vila ima wi-fi internet, nema parking.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

SPECIJALNA PONUDA: smeštaj + avion  279€, polazak 8. jula.

SPECIJALNA PONUDA: smeštaj + bus  199€, polazak 8. jula.

Ukoliko se odlučite da Vaš odmor provedete u Sivoti, sigurno nećete pogrešiti. Kombinacija toplog mora, borovih šuma, maslinjaka i planina, garanti su odlične klime i mogućnosti za uživanje. Sivotu okružuje nekoliko plaža (prelepa Bella Vraka koja je peščanim sprudom povezana sa obližnjim ostrvcetom, Karvouno, Galikos Molos, Zeri, Zavia, Megali Amos, Mikri Amos, Agia Paraskevi…), a najpoznatija je Pisina (u prevodu bazen) sa najsitnijim belim peskom koja se nalazi na jednom od ostrvca preko puta Sivote(http://belvi.rs/tour-category/sivota-apartmani/). 

Vila Fontana A kategorije raspolaže sa 8 smeštajnih jedinica. Od mora i marine je udaljena 70 m, u centru mesta, okružena je prodavnicama, supermarketima, restoranima i kafeterijama… Od najbliže plaže Galikos Molos udaljena je 200 m. Vila poseduje prijatno sređen vrt sa fontanom, zidanim roštiljem i garniturom za obedovanje. Vila poseduje sopstveni parking, a za goste je na usluzi besplatan wi-fi internet.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g.

SPECIJALNA PONUDA: smeštaj + avion  329€, polazak 8. jula

SPECIJALNA PONUDA: smeštaj + bus  249€, polazak 8. jula

Vila Irida A kategorije raspolaže sa 4 smeštajne jedinice, smeštene na spratu vile. Vila je smeštena na idealnoj lokaciji, od mora i marine je udaljena 50 m, u centru mesta i nadomak šetališta uz more, okružena je prodavnicama, supermarketima, restoranima i kafeterijama… Od najbliže plaže Galikos Molos udaljena je 200 m. Vila poseduje besplatan wi-fi internet.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g.

SPECIJALNA PONUDA: smeštaj + avion  349€, polazak 8. jula

SPECIJALNA PONUDA: smeštaj + bus  249€, polazak 8. jula

Vila Hara A kategorije raspolaže sa četiri smeštajne jedinice. Vila je smeštena na idealnoj lokaciji, od mora i marine je udaljena 50 m, u centru mesta i nadomak šetališta uz more, okružena je prodavnicama, supermarketima, restoranima i kafeterijama… Od najbliže plaže Galikos Molos udaljena je 200 m. Vila poseduje besplatan wi-fi internet.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

SPECIJALNA PONUDA: smeštaj + avion  349€, polazak 8. jula

SPECIJALNA PONUDA: smeštaj + bus  269€, polazak 8. jula

Parga je smeštena u zalivu koji gleda delom na otvoreno more, a delom na obližnja ostrvca i stene koji izviru iz vode nedaleko od nje. Ima malu luku koja se nadovezuje na gradsku plažu gde su i centralna dešavanja ovog mediteranskog gradića. Čitavom dužinom šetališta prostiru se mnogobrojne taverne, bašte, barovi, poslastičarnice i prodavnice.

Vila Dafni B kategorije je udaljena 30 m od plaže, smeštena je u blizini centra i pešačke zone koja se proteže promenadom uz more sve do luke. Nalazi se u neposrednoj blizini prodavnica i restorana. Vila je renovirana početkom 2017-te godine. Studiji su manje kvadrature od standardnih dvokrevetnih i trokrevetnih studija.

SPECIJALNA PONUDA: smeštaj + avion  349€, polazak 8. jula

SPECIJALNA PONUDA: smeštaj + bus  269€, polazak 8. jula

Specijalne ponude turističke agencije Belvi Travel, možete videti na www.belvi.rs, ponude se odnose na autobuske i avionske aranžmane za najtraženije destinacije ovog leta.
 
Detaljnije informacije o ponudi možete dobiti pozivom na: 011/32-23-300.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading