DEČAK (8) UMRO OCU NA RUKAMA: Porodica iz sela Zlot kod Bora zavijena u crno

Autor: DRAGAN ILIĆ

Hronika

17.09.2018

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladenov otac i ja smo razvedeni, dečak je bio poveren ocu. Tog dana ga je poveo na put... Od srca mi je dete otrgnuto! Umesto da ga pratim do škole, pripremam mu ispraćaj do večne kuće - kroz suze priča Sanela Levkić, majka Mladena Gušlješevića (8) iz sela Zlot kod Bora, koji je poginuo kad je na njega kod Prokuplja naleteo volvo kojim je upravljao B. P. (58).

RepublikaFoto: D.I.
Kobni put: Mladena Gušlješevića sa ocem Nenadom

Nesreća se dogodila u nedelju oko 17 sati kad je mališanov otac Nenad Gušlješević izašao iz automobila u kojem su se nalazili kako bi sipao lekovitu vodu. Međutim, sin je izašao iz kola i krenuo za njim kad ga je pokosilo vozilo.

Spremaju sahranu

Neutešna je i dečakova baka po ocu Mira, koja kroz suze i jauke priprema sahranu nastradalom unuku.

- Nenad je poveo Mladena sa sobom kod prijatelja da se malo provoza. Tek je krenuo u drugi razred OŠ "Vidovdan" u Boru. Dečak se radovao putu. Bio je veseo kao i uvek i obećao je da će da mi ispriča kako su se proveli. Umesto njegove priče, stigla nam je najcrnja vest - plačući priča baka Mira.

Majka: Od srca mi je dete otrgnuto! Umesto da ga pratim do škole, pripremam mu ispraćaj do večne kuće

 

Ispred kuće Gušlješevića okupili su se rodbina i prijatelji kako bi porodici izjavili saučešće.

RepublikaFoto: D.I.
Majka sa dečakom dok je bio beba

- Nenad je ispričao da se nesreća dogodila kada su stali kraj česme na kojoj navodno teče lekovita voda. Parkirali su se preko puta, a Nenad je izašao da natoči vodu, dok je Mladen ostao u kolima s vozačem automobila. U jednom trenutku mališan je izašao iz kola, što vozač nije primetio. Pokušao je da otrči kod oca - priča Nenad Blagojević, teča nastradalog Mladena.

Baka: Mladen se radovao putu, jedva je čekao da se vrati i ispriča mi kako se proveo. Stigla nam je najcrnja vest

Kako dodaje, na mališana je tad u punoj brzini naleteo volvo.

Tragovi kočenja

- Kažu da na licu mesta ima tragova kočenja, da je vozač pokušao da se zaustavi, ali je izgleda išao prebrzo. Od siline udarca Mladen je odleteo nekoliko metara uvis i pao na asfalt. Nenad je pritrčao da pomogne, ali dete mu je izdahnulo na rukama dok je pokušavao da ga spasi. Niko ne može da poveruje da Mladena više nema - dodaje Blagojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading