ZAVRŠENA EVAKUACIJA NA ZVEZDARI! PROŠLA OPASNOST OD EKSPLOZIJE!

Autor: Republika

Hronika

23.08.2018

16:06 >> 16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Zvezdari, u Ulici Milana Rakića oko broja 100, u popodnevnim časovima došlo je do curenja zemnog gasa. Građani su upozoreni da ne prilaze, a saobraćaj je preusmeren na druge pravce.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ilustracija

Zbog postojanja opasnosti od eksplozije u ovom delu grada, odmah su na teren izašli policija i vatrogasci.

- Prilikom izvođenja radova došlo je do oštečenja gasovodne cevi, ali je ekipa iz "Srbijagasa" otklonila problem. Važno je da trenutno nema opasnosti po građane - rekli su iz MUP-a Srbije.

Saobraćaj u Ulici Milana Rakića trenutno se i dalje odvija nešto usporenije, a kako javlja naš reporter sa lica mesta u vazduhu se i dalje oseća gas.

- Ovo, međutim, nije ništa kako je bilo oko 17 časova. Očigledno su zavrnuli gas - rekao je za blic.rs jedan od komšija.

akcident sa gasom dogodio se i tokom jučerašnjeg dana, kada je bager zakačio cev gasovoda u Železniku, a zatim su usledili eksplozija i manji požar koji su vatrogasci brzom reakcijom ugasili.

Tom prilikom nije bilo povređenih, a nije pričinjena ni veća materijalna šteta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading