(VIDEO) HAOS U NOVOM SADU: Hapšenje nasred ulice!

Autor:

Hronika

22.08.2018

13:30 >> 14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našoj redakciji prosleđen je snimak iz Novog Sada, čiji su glavni akteri tri policajca koji su pokušali da spreče vozača jednog automobila da proguta kesicu s drogom prilikom kontrole vozila.

Dramatični događaj odigrao se 31. jula ove godine, oko 10 časova u Bulevaru patrijarha Pavla. Na snimku jasno možete da vidite kako policajci pokušavaju da izvuku čoveka iz automobila, što je im je pošlo za rukom tek posle izvesnog vremena.

Iz MUP-a u Novom Sadu stiglo je i saopštenje povodom čitavog događaja, koje vam u celosti prenosimo:

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaustavili su 31. jula  2018. godine, na Bulevaru patrijarha Pavla, automobil kojim je upravljao četrdesetdvogodišnji Novosađanin koji se oglušio o naređenje policije da izađe iz vozila, pritom pokušavajući da proguta kesicu sa prahom za koji je, naknadno, utvrđeno da sadrži 5,26 grama heroina.

Policijski službenici su ga kroz prozor vozila sprečili u nameri da proguta narkotik, a zatim su ga, primenom fizičke snage, izveli iz automobila u kom je nađena kesica sa drogom.

On je doveden u službene prostorije, a na osnovu kvalifikacije javnog tužioca protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

U skladu sa Zakonom o policiji, policijski službenici su dostavili Izveštaj o upotrebi sredstava prinude i utvrđeno je da su sredstva prinude opravdano upotrebljena.

Inače, u Policijskoj upravi u Novom Sadu nije zapremljena pritužba na postupanje policijskih službenika".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading