NOVE HITNE INFORMACIJE IZ BORA! Poznato zašto su rodtelji nestale DANKE ponovo u policiji! EVO ŠTA SE TAMO TRENUTNO DEŠAVA!

Autor:

Hronika

30.03.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Ilić se dosad dva puta javno oglasio u vezi sa nestankom svoje ćerke, gde je istakao da će je pronaći, dok majka glasa nije pustila.

NOVE HITNE INFORMACIJE IZ BORA! Poznato zašto su rodtelji nestale DANKE ponovo u policiji! EVO ŠTA SE TAMO TRENUTNO DEŠAVA!

Foto: ST/Tamara Pavišić, facebook

Otac nestale Danke Ilić stigao je u policijsku stanicu u Boru, gde su ga dopratili roditelji, a uskoro za njim je stigla i majka nestale devojčice, i to sama.

Oni daju iskaz. To je deo standardne procedure, niko od njih nije priveden.

Policija sa njim i Dankinom majkom proverava sve inofrmacije koje su dobili tokom istrage, preko "Pronađi me" ili koje su dobili operativno.

Inače, Miloš Ilić se dosad dva puta javno oglasio u vezi sa nestankom svoje ćerke, gde je istakao da će je pronaći, dok majka glasa nije pustila.

Podsećamo, Danka Ilić (2) je nestala u utorak u 13. 45 u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani. Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju.

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Meštanima sela su date instrukcije da ne razgovaraju sa novinarima, kako ne bi ometali istragu. Tako da je većina njih nastavila sa životnim rutinskim obavezama, ne želeći da komentariše bilo šta što bi se usprotivilo volji policije.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading