ISPOVEST SINA PREMINULOG DRAGANA KOD GORNJEG MILANOVCA: Mrtvozornik je utvrdio od čega su umrli, majka jedva stoji na nogama! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

15.03.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celo selo Sinoševići potreseno je nakon tragedije.

ISPOVEST SINA PREMINULOG DRAGANA KOD GORNJEG MILANOVCA: Mrtvozornik je utvrdio od čega su umrli, majka jedva stoji na nogama! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

U malom selu Sinoševići, nedaleko od Gornjeg Milanovca, vladaju velika tuga i tuga nakon što su pronađena tela brata i sestre, Vere i Dragana, koji su, kako se sumnja, istog dana preminuli.

Ekipa Republike razgovarala je sa sinom pokojnog Dragana koji se nalazi u kući gde su mu živeli tetka Vera i otac i gde su i preminuli, a gde trenutno prima saučešća od rodbine i prijatelja.

- Čitam da su mediji preneli da je horor. Ništa ovde nije spektakularno, mrtvozornik je utvrdio da su oboje preminuli od srčanog udara. Ne želimo da se snimamo i slikamo i da se od ovoga dalje pravi spektakl i senzacija. Razumite nas. Majka mi je tu, potresena. Ne želim zbog nje dalje da komentarišem -  rekao je sin pokojnog Dragana.

 

 

Dragan je inače imao manju operaciju skoro, pa je redovno odlazio na previjanja u bolnicu gde je i konstatovao da se dobro oporavlja. Upravo nakon jednog previjanja posetio ga je rođak koji ih je, pretpostavlja se, poslednji video žive, a koji je i pronašao njihova tela.

Moj ujak ih je pronašao. Bio je Dragan živ tada. Vratio se sa previjanja nakon operacije - priča uplakan komšija i rođak.

Bili omiljeni u selu

Redovno im je bila puna kuća rođaka i prijatelja, svi su ih voleli i  redovno posećivali. Bili su penzioneri, ali pošteni i vredni ljudi, a ovde niko nije ni slutio da će ovako nešto da se desi - istakao je komšija i rođak brata i sestre.

On je dodao i da nisu bolovali ni od čega.

Dragan je imao šećer, ali je regulisao lekovima. Vera nije imala hronične bolesti. Niko se nije nadao da će da skončaju - kazao je za Republiku i naveo je da Dragan nije imao tešku operaciju, ali da je i nakon nje redovno išao na kontrole i da se lepo opravljao.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading