EVO ŠTA SE NALAZILO NA ZIDOVIMA KUĆE GDE SU UBIJENA DECA! Bračni par se "pripremao" za ZAGROBNI ŽIVOT?

Autor:

Hronika

02.03.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par skočio sa solitera, pronađena tela njihove dece

EVO ŠTA SE NALAZILO NA ZIDOVIMA KUĆE GDE SU UBIJENA DECA! Bračni par se "pripremao" za ZAGROBNI ŽIVOT?

Foto: Republika


Tela dvoje dece bračnog para Petrović Suvajdžić pronađena su u njihovom stanu u Novom Sadu, nakon što su njihovi roditelji skočili sa solitera. Prema prvim informacijama, otkrića na zidovima stana ukazuju na mogućnost povezanosti sa sektom, a tužilaštvo i policija istražuju ovu sumnju.

Crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije

Na zidovima stana u kom je živeo mladi bračni par pronađeni su crteži koji asociraju na zagrobni život iz egipatske mitologije. Ova neobična otkrića dodatno su šokirala komšije i izazvala sumnju da su Lav i Martina bili članovi sekte.

Republika

Foto: Republika

Prozor od sobe gde su ubijena deca Petrović Suvajdžić

 


Obdukcija tela dece

Tela njihove dece, dva dečaka uzrasta 1 i 3 godine, poslata su na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok njihove smrti. Prizor na mestu gde su pronađena tela jeziv, a komšije su potresene ovom tragedijom.

Šokirane komšije i sumnje o povezanosti sa sektom

Komšije su izrazile šok i nevericu zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio u njihovom kraju. Nijedan detalj nije ukazivao na mogućnost ovakve tragedije, a sumnje o povezanosti sa sektom dodatno su uznemirile javnost.

Samoubistvo bračnog para

Nezvanično, bračni par je zajedno skočio sa zgrade u nameri da izvrše samoubistvo. Lekari su mogli samo da konstatuju njihovu smrt na licu mesta. Detalji o tome kako su uspeli da uđu u zgradu i izvrše ovaj čin ostaju nejasni, što dodatno budi znatiželju javnosti.

Reakcije stanara i šokantni prizor

Stanari zgrade su izrazili šok i uznemirenost prizorom koji su zatekli, dok su pojedini izrazili sumnju u to kako su mladi uspeli da uđu u zgradu, s obzirom na to da se vrata zaključavaju. Ova tragedija ostavlja dubok trag na celu zajednicu.

Ova tragična vest iz Novog Sada ostavlja veliki utisak na javnost, a istraga će možda razjasniti motive ove nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Kamberi Svetlana

04.03.2024 11:47

Meni ovo ne lici na samoubistvo nego na ubistvo nekog profesionalca istrazite to malo bolje mozda ih neko i drogirao da bi to uradili a decu svoju ne verujem da su oni ubili znaci nekako sam sigurna da je to ubistvo neko iz nekog razloga da li osveta ili su nekome smetali...

Odgovori 17 23
Miki

04.03.2024 20:15

@Kamberi Svetlana - Bravo Šerloče! Odmah da te uzmu u policiju

Odgovori 21 0