OTKRIVENO KO JE NUSRETOV UBICA! Svađa počela kad je saznao da ga žena vara, veruje se da je u bekstvu, tragovi vode ka Nemačkoj

Autor:

Hronika

10.02.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj višednevne potrage

OTKRIVENO KO JE NUSRETOV UBICA! Svađa počela kad je saznao da ga žena vara, veruje se da je u bekstvu, tragovi vode ka Nemačkoj

Foto: RINA


Nakon višesatne intenzivne potrage, telo mladića Nusreta Destanovića iz Tutina je pronađeno na Pešterskoj visoravni u selu Međugor, u blizini kuće osobe S.Ž. koja se sumnjiči za ubistvo. Destanović je poslednji put viđen u četvrtak veče na benzinskoj stanici u Karajukića bunarima, dva sata nakon ponoći, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Svađa zbog supruge

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodila svađa oko supruge S.Ž., sa kojom je Destanović bio u emotivnoj vezi. S.Ž. je saznao da ga supruga vara i pozvao Destanovića, nakon čega je došlo do sukoba u blizini pumpe u Karajukića bunarima, gde je Destanović udaren drvenom motkom u glavu.

Tragovi krvi na putu

Na putu se mogu videti tragovi krvi, a nakon napada, ubica je Destanovićevo telo bacio u bunar u blizini porodične kuće osumnjičenog. Vozilo marke Golf IV, koje je pripadalo Destanoviću, pronađeno je u Kozaračkoj ulici u Novom Pazaru, dok se osumnjičeni za ubistvo nalazi u bekstvu, sa sumnjama da se nalazi u Nemačkoj.

Šok i tuga u Tutinu

Ova tragedija je izazvala šok i tugu među stanovnicima Tutina, gde je Nusret Destanović bio poznata i omiljena ličnost. Njegova tragična smrt ostavlja dubok trag u zajednici i izaziva osećanja besa i neverice.

Poziv za pravdu

Porodica i prijatelji mladića Nusreta Destanovića zahtevaju pravdu, ističući da neće miriti dok se ubica ne privede pravdi. Njegova smrt ostavlja prazninu koju će teško moći da popune, dok zajednica zahteva odgovornost za ovaj strašan zločin.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading