UŽAS NA NOVOM BEOGRADU: Sudar dva auta na raskrsnici, delovi leteli na sve strane!

Autor:

Hronika

01.02.2024

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudar na raskrsnici na Novom Beogradu

UŽAS NA NOVOM BEOGRADU: Sudar dva auta na raskrsnici, delovi leteli na sve strane!

Foto: shutterstock


Večeras oko 22 časa, na raskrsnici ulica Bulevar Zorana Đinđića i Antifašističke borbe na Novom Beogradu, dogodio se sudar dva automobila koji je rezultirao rasutim delovima vozila duž puta. Na licu mesta se nalazi vozilo Hitne pomoći, a prema izveštaju našeg reportera, čuje se i glas deteta. Trenutno nemamo informacija o eventualnim povređenima u ovom saobraćajnom incidentu.

Hitna pomoć na mestu nesreće

Kako javljaju očevici, vozilo Hitne pomoći je brzo stiglo na mesto nesreće, što ukazuje na to da su nadležne službe promptno reagovale. Prisustvo Hitne pomoći nagoveštava da postoji mogućnost povređenih u ovom sudaru, međutim zvanične informacije još uvek nisu potvrđene.

Neizvesnost oko povređenih

Trenutno nema zvaničnih podataka o povređenima u saobraćajnom incidentu na raskrsnici ulica Bulevar Zorana Đinđića i Antifašističke borbe. Ova neizvesnost izaziva dodatnu zabrinutost među građanima koji su upućeni na ovo područje.

Reakcije lokalnog stanovništva

Stanovnici okolnih zgrada su izašli na terase i prozore kako bi pratili razvoj situacije na raskrsnici. Neki od njih su izrazili zabrinutost zbog činjenice da se sudar dogodio u večernjim časovima kada je saobraćaj na ovoj lokaciji obično gust.

Apel vozačima na oprez

Ovaj incident još jednom naglašava važnost pridržavanja saobraćajnih pravila i vožnje pod odgovarajućim uslovima. Apelujemo na sve vozače da budu posebno oprezni u saobraćaju, posebno u večernjim satima, kako bi se izbegle ovakve neprijatne situacije.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading