ČOVEK IZGOREO U ŠTALI KOD ŠAPCA! Lekari se borili za njegov život, ali bez uspeha

Autor:

Hronika

13.01.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična situacija u Majuru: Vatrogasci se bore sa požarom

ČOVEK IZGOREO U ŠTALI KOD ŠAPCA! Lekari se borili za njegov život, ali bez uspeha

Foto: shutterstock,youtube.com/euronews (in English)

požar


U velikom požaru koji je izbio u šabačkom prigradskom naselju Majur, jedna osoba je nažalost stradala. Početna informacija da je požar zahvatio kuću brzo je revidirana kada su vatrogasci stigli na lice mesta. Umesto kuće, goreo je pomoćni objekat - štala, a tokom dalje intervencije pronađeno je jedno smrtno stradalo lice.

**Brza reakcija vatrogasaca**

Vatrogasci su promptno reagovali na poziv za požar, stižući sa dva vatrogasna vozila na mesto incidenta. U intervenciji gašenja požara učestvovalo je šest pripadnika VSJ Šabac, pokazujući hrabrost i odlučnost u suočavanju sa teškom situacijom.

**Ispitivanje uzroka požara**

Nakon što je požar stavljen pod kontrolu, nadležne službe će sprovesti istragu kako bi utvrdile uzrok požara. Ovaj događaj naglašava važnost preventivnih mera i obuke građana o postupanju u slučaju požara.

**Solidarnost i podrška zajednice**

Tragični ishod požara u Majuru podseća nas koliko je bitno da zajednica bude solidarna i pruži podršku porodicama koje su pogođene ovakvim nezgodama. Nadamo se da će se okolnosti ovog događaja razjasniti i da će zajednica pružiti potrebnu podršku u teškim trenucima.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading