HOROR U OBRENOVCU! PRVA ŽENA PEDOFIL U SRBIJI OSUĐENA NA ZATVORSKU KAZNU: Obljubila ćerku (12) najbolje prijateljice, svedočenje deteta sve ostavilo U ŠOKU

Autor: Kurir

Hronika

02.01.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva žena osuđena za pedofiliju u Srbiji

HOROR U OBRENOVCU! PRVA ŽENA PEDOFIL U SRBIJI OSUĐENA NA ZATVORSKU KAZNU: Obljubila ćerku (12) najbolje prijateljice, svedočenje deteta sve ostavilo U ŠOKU

Foto: Shutterstock



Priča o Margiti Čaić iz sela Zvečka u Obrenovcu potresla je javnost kada je postala prva žena osuđena za pedofiliju u Srbiji. Kako je pisao Kurir, Čaićeva je osuđena na zatvorsku kaznu zbog nedozvoljenih polnih radnji i seksualnog zlostavljanja maloletne devojčice koja je imala samo 12 godina u vreme kada su se zlostavljanja događala.

Manipulacija i zlostavljanje

Margita Čaić je vešto manipulisala i iskoristila poverenje koje je stekla u porodičnoj kući zlostavljane devojčice. Kroz učestale posete, ona je postepeno prešla granicu i počela da zlostavlja maloletnu devojčicu, igrajući ulogu ljubavne partnerke. Optužnica i presuda detaljno su opisivale gnusne radnje, uključujući dodirivanje po intimnim delovima tela i penetraciju prstima.

Reakcija roditelja i sud

Nakon što su primetili promene u ponašanju njihove ćerke, roditelji su uspeli da saznaju istinu o zlostavljanju i odmah su reagovali, alarmirajući policiju. Čaićeva je priznala zločin, tvrdeći da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi, ali je zakon jasno kažnjavao takve odnose sa maloletnicima. Sud je donoseći presudu istakao da je Čaićeva iskoristila mladost i maloletnost svoje žrtve, te je osuđena na zatvorsku kaznu.

Šokantni iskazi

Tokom suđenja, javnost je bila šokirana kada je maloletna žrtva iznela iskaz tvrdeći da je bila u ljubavnoj vezi sa Čaićevom, te da je odnos bio na dobrovoljnoj bazi. Međutim, sud je jasno istakao da je zlostavljanje maloletne osobe krivično delo i da je Čaićeva, kao odrasla i uračunljiva osoba, zloupotrebila situaciju.

Ovaj slučaj je potresao javnost i postavio pitanje o pedofiliji među ženama, naglašavajući važnost zaštite maloletnika od svih oblika zlostavljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading