LJUBA PARE OD PLJAČKE VEKA INVESTIRAO U NEKRETNINE: Kupio kuću na Vračaru OD 600 KVADRATA, stan u Beogradu na vodi, ali to nije sve - evo šta sve ima u posedu!

Autor:

Hronika

23.12.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da poseduju znatno više imovine, a tokom istrage će se utvrditi tačna lokacija i broj nekretnina.

LJUBA PARE OD PLJAČKE VEKA INVESTIRAO U NEKRETNINE: Kupio kuću na Vračaru OD 600 KVADRATA, stan u Beogradu na vodi, ali to nije sve - evo šta sve ima u posedu!

Foto: Milano police

Kuća od preko 600 kvadrata na Vračaru, luksuzni stan u Beogradu na vodi, dom u Obrenovcu, ekskluzivna vozila... Ljubomir Radosavljević (poznat kao Romanov) i njegovi saradnici iz porodice, koristeći novac stečen pljačkama u Velikoj Britaniji, investirali su u vredne nekretnine i skupa vozila, saznanje "Blica".

Prema informacijama, njihova imovina i računi su pre dva dana blokirani po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, a nadležni organi su otkrili luksuzne nekretnine u Beogradu, čija vrednost ide i do nekoliko miliona evra. Međutim, to je samo vrh sante leda.

Sumnja se da poseduju znatno više imovine, a tokom istrage će se utvrditi tačna lokacija i broj nekretnina.

"Imaju kuću na Vračaru od 614 kvadrata. Kupili su i stan u Beogradu na vodi od 174 kvadrata sa garažnim mestom. Osim toga, otkrivena je i njihova kuća u Obrenovcu, koja je zavedena kao 85 metara kvadratnih, ali je utvrđeno da je znatno veća", izjavio je izvor "Blica".

"Tajkanski" Porsche vredan preko 100.000 evra je pronađen u njihovom posedu, kao i dva "Fijat 500" automobila, navodi isti izvor.

Takođe, otkriveno je da je porodica Radosavljević (Romanov) prodala neke od svojih objekata.

"Oni su novac od pljački investirali u kupovinu nekretnina koje bi potom prodavali. Na taj način su prali novac stečen od kriminalnih aktivnosti", dodaje sagovornik.

Pored toga, kod porodice Ljube iz Obrenovca pronađen je značajan broj dragocenosti, skupocenog nakita i satova, koji su takođe zaplenjeni.

Da podsetimo, Ljubomir Radosavljević, njegova supruga, sin i jedna žena u srodstvu sa porodicom, nalaze se među šestoro uhapšenih u akciji srpske policije, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal i britanskog pravosuđa, zbog sumnje u pranje novca.

Prema informacijama, sumnja se da su oprali više od 26 miliona funti. Ljubomirov brat takođe je uhapšen u Švajcarskoj, gde se nalazi u pritvoru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading