OSUMNJIČENI ZA VANJINO UBISTVO ODMAH IZA REŠETAKA! Evo šta sve znamo o monstrumu koji je brutalno presudio devojčici

Autor: T.V.

Hronika

05.12.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krivični sud je za osumnjičenog koji se nalazi u bekstvu, po hitnom postupku, doneo Naredbu o sprovođenju istrage za krivična dela – otmicu i ubistvo.

OSUMNJIČENI ZA VANJINO UBISTVO ODMAH IZA REŠETAKA! Evo šta sve znamo o monstrumu koji je brutalno presudio devojčici

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, Profimedia

Za osumnjičenim za ubistvo male Vanje Gjorčevske, raspisana je međunarodna poternica za istragu krivičnih dela „otmica“ i „ubistvo“ po naredbi KSV KO broj 3047/23 Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje, objavljeno je na sajtu Ministarstva. unutrašnjih poslova.

Krivični sud u Skoplju odredio je pritvor od 30 dana prvoosumnjičenom za ubistvo 14-godišnje Vanje Gjorčevske i 74-godišnjeg Panče Žežovskog iz Velesa, Ljupča Palevskog zvanog Palčo, koji je u bekstvu, a koji biće sproveden nakon što bude pronađen i lišen slobode.

- Sudija za prethodni postupak Osnovnog krivičnog suda Skoplje, postupajući po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje, doneo je rešenje kojim je prihvatio predlog Tužilaštva i Lj.P. sa nadimkom P. Iz Skoplja mu je određen pritvor od 30 dana od dana pronalaska i lišenja slobode, a zbog postojanja osnova iz člana 165 stav 1 tačka 1,2 i 3 KZ, odnosno opasnost. bekstva, ometaće krivični postupak uticajem na svedoke ili će ponoviti krivično delo. Po naredbi za sprovođenje istražnog postupka, postoji osnovana sumnja da je lice za krivično delo Ubistvo iz čl. 123 stav 2 tačka 7 biv sa čl. 22, Iznuda iz čl. 141 stav 2 kv stav 1 kv. umetnost. 22 i Izazivanje opšte opasnosti iz čl. 288. stav 1. kv. 22 KZ - saopštio je danas Osnovni krivični sud Skoplje.

Krivični sud je ranije juče, na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Skoplju, za osumnjičenog koji se nalazi u bekstvu, po hitnom postupku, doneo Naredbu o sprovođenju istrage za krivična dela – otmicu iz čl.141 i ubistvo iz čl. član 123 Krivičnog zakonika, a Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je međunarodnu poternicu po rečima Palevskog.

- Ljupčo Palevski, rođen 12.12.1964. u Skoplju se traži međunarodna poternica za istragu krivičnih dela „otmica“ i „ubistvo“ po naredbi KSV KO broj 3047/23 Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje - objavljeno je na sajtu Ministarstva. unutrašnjih poslova.

Sud podseća da je juče, na predlog javnog tužioca, sudija u prethodnom postupku Vanjinom ocu Aleksandru Gjorčevskom odredio meru kratkotrajnog zadržavanja od 48 sati zbog opasnosti od bekstva i ometanja istrage uticajem na svedoci i Velibor Manev, Vlatko Kešišov i Bore Videvski, zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i bojazni da će ponoviti ili počiniti novo krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading