HOFMAN SE NE ZAUSTAVLJA! Krvnički davio i pesničio mladića na kolenima zbog žene, pa tražio da se sve snimi! (VIDEO)

Autor:

Hronika

08.11.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljan Hofman Vidović nastavlja sa terorom nad nedužnim ljudima.

HOFMAN SE NE ZAUSTAVLJA! Krvnički davio i pesničio mladića na kolenima zbog žene, pa tražio da se sve snimi! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

 

 

Miljan Hofman Vidović ne prestaje da seje strah i maltretira nedužne ljude, a teror koji vrši nad njima snima, očigledno kao primer drugima kako će proći ukoliko mu se zamere.

Nakon što je njegov brat Ljuban Hofman, u Modriči, Republika Srpska, pretio osoblju i vlasniku kafića ''Strit'', tvrdeći da reketira pola Beograda, a onda tražio izvesnu osobu koju nazivaju „Crv“ i „Crvić“, isplivao je snimak Miljana, najpre, kako šamara i grize za obraz konobara jednog restorana, koji je prema njegovim rečima njegovoj ćerki rekao da će ''zaklati papagaja'', te je zaslužio batinanje, a zatim i snimak koji je sam objavio, pozivajući nekoga na obračun i pokazujući da je u pratnji nekoliko prijatelja došao da ''poravna račune.''

- Hajde, brate, dođi da rešimo šta imamo. 'Ajde, 'ajde, 'ajde, 'ajde! - urlao je.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Miljan Hofman tuče mladića

Sada se pojavio najnoviji snimak, na kom Miljan Hofman, nag, samo u gaćama davi, šamara i pesniči mladića koji kleči na podu, ne uspevajući da se odbrani od Hofmana, koji razjareno nasrće na njega u hodniku jedne zgrade.

- Nemoj da ti je*em majku. Što si slao mojoj ženi poruke? Što si slao poruke? - viče Miljan Hofman, sve vreme udarajući krvnički mladića koji tvrdi da nikome nije slao ništa.

Podsetimo, portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Rumi, tražeći odgovore u vezi slučaja braće Hofman koji nedeljama napadaju i prete ljudima. 

Na pitanja da li su upoznati sa događajima u kojima su glavni akteri braća Hofman, kao i to da li je pokrenut nekakav postupak protiv njih, već dva dana ne dobijamo odgovor. Međutim, kada smo ponovo kontaktirali sa Tužilaštvom u Rumi, nagovestili su nam da odgovor na postavljena pitanja kasne zbog niza problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
pinokio

08.11.2023 18:07

MNOGO LOSA GLUMA nema talenta za filmsku industriju.