ZAOBILAZITE ZLATIBOR! Sudarila se dva automobila - nakon nesreće vozila SMRSKANA!

Autor:

Hronika

08.11.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj na magistralnom putu Užice - Zlatibor ostaje obustavljen do daljnjeg.

ZAOBILAZITE ZLATIBOR! Sudarila se dva automobila - nakon nesreće vozila SMRSKANA!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Danas se na magistralnom putu Užice - Zlatibor dogodila teška saobraćajna nezgoda koja je rezultirala sudarom dva putnička automobila. Kao posledica ovog incidenta, saobraćaj na ovoj deonici je trenutno u prekidu, a očevid je u toku.

Prema informacijama dobijenim od očevidaca, oba automobila su zadobila ozbiljne oštećenja na prednjim delovima vozila. U trenutku nesreće, ispred njih se nalazilo nekoliko ljudi, što ukazuje na to da su to bili putnici u vozilima. Srećom, prema prvim izveštajima, nema informacija o ozbiljnim povredama među putnicima.

Hitne službe su stigle na mesto nesreće kako bi pružile pomoć eventualno povređenima i da bi se izvršio očevid radi utvrđivanja tačnog uzroka sudara. 

Saobraćaj na magistralnom putu Užice - Zlatibor ostaje obustavljen do daljnjeg, a nadležne službe će uložiti napore kako bi se situacija normalizovala što je pre moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading