DEČAK (2) NAGAZIO NA ZMIJU U PARKU U NIŠU! Odustalo se od potrage za njom, građani u panici!

Autor:

Hronika

07.11.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Nišu u parku Čair dvogodišnjak je nagazio na zmiju, a iz ZOO planet-a kažu da ne mogu ništa da urade dok se ponovo ne pojavi.

DEČAK (2) NAGAZIO NA ZMIJU U PARKU U NIŠU! Odustalo se od potrage za njom, građani u panici!

Foto: Shutterstock, Pixabay

Dvogodišnji dečak iz Niša, igrajući se u blizini amfiteatra u parku Čair, nagazio je na zmiju u travi, a kako njegov deda Dragoljub Jovanović kaže, slučaj su odmah prijavili Komunalnoj miliciji i volonterima ZOO planet-a. Međutim, zmija još uvek nije pronađena i još uvek je u parku, prenose Južne vesti.

Iz Zoo planet-a kažu da je slučaj prijavljen sat i po vremena nakon što je zmija primećena, te naglašavaju da Grad Niš još uvek nema službu koja će se baviti dislokacijom zmija, kao i to da oni, uz veliku želju, ne mogu da postignu sve sami.

Nakon što je dvogodišnjak nagazio zmiju, njegov deda je priznao da je zabrinut jer zmija nije pronađena, jer strahuje za bezbednost dece koja su često u parku i apelovao da su potrebne hitne reakcije, kako bi park ponovo bio bezbedan.

- Nažalost, ljudi nisu uspeli da je pronađu, a pao je i mrak. Mislim da bi trebalo drugačije reagovati i sprovesti akciju hvatanja što pre, jer ima mnogo male dece, a moj unuk i dalje je uplašen - izjavio je Dragoljub i dodao da mu je volonter rekao da dok se zmija ne pojavi ponovo ne mogu ništa da urade.

- Komunalna milicija nas je obavestila da je primećena zmija, ali da je prijavila starija baka, sat i po nakon što je primećena. Po opisu zmije, u pitanje je ribarica, vodena zmija, potpuno bezopasna. To su plašljive zmije, a još uvek je toplo vreme i zato ih još uvek i ima. Ima ih svuda u urbanim sredinama, ali mi imamo sreću da u našim krajevima ne žive otrovne i smrtonosne zmije, a svakako su korisne za okolinu jer se hrane pacovima - rekli su iz Zoo planet-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading