BJELOPOLJAC PREŽIVEO PAD U PROVALIJU DUBOKU 150 METARA: Teška saobraćajna nesreća u Crnoj Gori, akcija izvlačenja trajala više od sat vremena

Autor:

Hronika

29.10.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se trenutno ne nalazi u životnoj opasnosti.

BJELOPOLJAC PREŽIVEO PAD U PROVALIJU DUBOKU 150 METARA: Teška saobraćajna nesreća u Crnoj Gori, akcija izvlačenja trajala više od sat vremena

Foto: youtube.com/Barinfo Tv; shutterstock

Crnogorska policija i Hitna pomoć

Bjelopoljac R. O. (53) pretrpeo je višestruke prelome kada je vozilo koje je upravljao, "reno klio" sa francuskim registracijama, sletelo u provaliju duboku više od stotinu metara na putu Cetinje - Kotor, tačnije u lokalitetu Žanjev do, izveštava Cetinjski list.

Hitno prevezen u Klinički centar Podgorica, R.O. se trenutno ne nalazi u životnoj opasnosti.

Komandir Službe zaštite i spašavanja Prestonice Cetinje, Miloš Ćećanović, otkrio je detalje dramatične akcije spašavanja:

- Nakon što smo, pola sata nakon ponoći, dobili dojavu o nesreći, krenuli smo na teren sa troje vozila i pet članova tima. Sa velikim naporima smo uspeli da pronađemo povređenog. Iako smo bili u telefonskom kontaktu, nije mogao tačno da nam opiše svoj položaj, a nije bilo očevidaca koji bi nam pomogli u pronalaženju. Mesto nesreće je tačno ispod tunela kod zip lajna, a vozilo se nalazilo u provaliji dubokoj preko 150 metara.

Akcija izvlačenja je trajala više od sat vremena, pri čemu se timu spasilača pridružilo još deset članova službe, ukupno 14 učesnika u operaciji spasavanja povređenog vozača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nena

30.10.2023 05:30

Nadam se da ce makar sada shvatiti da ne leti preko 💯 na sat.Cetinjani i Podgoricani najludji U C .G sto se tice voznje.Pitam se da li su pijani ili drogirani kada vidim kako jure.