TRAGEDIJA KOD LESKOVCA! JOŠ JEDAN PAD U BUNAR: Nesrećni čovek nije imao šanse!

Autor:

Hronika

25.10.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je druga tragedija koja se dogodila u poslednjih 24 sata, s obzirom na to da je jutros žena (34) pala u bunar dubok 20 metara u selu Mirilovac kod Paraćina.

TRAGEDIJA KOD LESKOVCA! JOŠ JEDAN PAD U BUNAR: Nesrećni čovek nije imao šanse!

Foto: ST/D. KADIĆ/pixabay.com

Bunar

Muškarac, star oko 70 godina, upao je u bunar u dvorištu svoje porodične kuće u selu Ćukljenik i, nažalost, utopio se, potvrdili su danas predstavnici leskovačke policije za portal Jugmedia.

Nesreća se dogodila juče oko 16:50 sati, nakon čega su odmah pozvani hitna pomoć, policija i vatrogasne specijalne jedinice kako bi ga izvukli iz bunara. Nažalost, iako su hitni službenici brzo reagovali, lekari su mogli samo da potvrde smrt muškarca.

Policija je istakla da nema indicija za nasilnu smrt, stoga nije zakazana obdukcija, a Više tužilaštvo Leskovac je obavešteno o događaju.

Ovo je druga tragedija koja se dogodila u poslednjih 24 sata, s obzirom na to da je jutros žena (34) pala u bunar dubok 20 metara u selu Mirilovac kod Paraćina. Iako su vatrogasci uspešno izvukli ženu iz bunara, nažalost, kasnije je preminula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading