MASOVNA TUČA U VRANJU! Zbog dve žene, muškarci počeli da se batinaju!

Autor:

Hronika

06.10.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve žene se posvađale, a onda je izbila masovna tuča.

MASOVNA TUČA U VRANJU! Zbog dve žene, muškarci počeli da se batinaju!

Foto: shutterstock

Policija

Juče je u samom centru Vranja, u Beogradskoj ulici došlo najpre do svađe dve žene, a onda do tuče, u kojoj je ''deblji kraj'' izvukao jedan od partnera, kog su dvojica muškaraca udarala palicom po glavi i telu, prenose beogradski mediji.

Naime, sinoć oko 20 časova je M.S. iz sela Korbevac kod Vranjske Banje fizički napadnut od strane dvojice muškaraca, Ć.T. i Ć.D. iz Vranja, na taj način što ga je Ć.T. uhvatio za ruke, a Ć.D. ga nekoliko puta udario palicom u predelu glave i tela. On je zadobio lake telesne povrede, a iz OJT navode da je tuči prethodila verbalna rasprava između supruge Ć.T. i emotivne partnerke napadnutog M.S.

- Naloženo je prikupljanje potrebnih obaveštenja od građana, da se pribavi medicinska dokumentacija i protiv osumnjičenih podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog krivičnog dela laka telesna povreda - navodi portparol OJT Vranje Miodrag Stojanović.

Protiv dvojice napadača biće podnesena krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih potvrda, rekli su iz PU Vranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading