BRZOM AKCIJOM POLICIJE UHAPŠENI LOPOVI U BEOGRADU! Provaljivali u parkirane automobile i krali laptopove!

Autor:

Hronika

19.09.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom i efikasnom akcijom, policija je uhapsila osumnjičene neposredno nakon izvršenja krivičnog dela.

BRZOM AKCIJOM POLICIJE UHAPŠENI LOPOVI U BEOGRADU! Provaljivali u parkirane automobile i krali laptopove!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Beogradska policija je uhapsila M.M. (59) i S.R. (65) zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, nakon što su provalili u parkirani automobil i ukrali laptop računar.

Prema navodima policije, M.M. je razbio staklo na parkiranom BMW-u na Karađorđevoj ulici i ukrao torbu sa laptopom, dokumentima i ključevima, dok je S.R. čekao u automobilu kako bi im pomogao da se udalje sa lica mesta. Ova provala nije prva koju su izveli, budući da se M.M. sumnjiči i za krađu laptopa i tableta iz "pasata" na istom parkingu u januaru iste godine.

- Kako se sumnja, M. M. je u ponedeljak (18. septembar) na parkingu u Karađorđevoj ulici, razbio staklo na parkiranom BMW i iz njega ukrao torbu sa laptopom, dokumentima i ključevima, dok ga je osumnjičeni S. R. čekao u automobilu kako bi se udaljili s lica mesta - navodi se u saopštenju policije. 

Policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičene neposredno nakon izvršenja krivičnog dela. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

- Sumnja se da ovo nije prva provala koji su izveli jer se M.M. sumnjiči da je na istom parkingu, 16. januara ove godine, na isti način iz  "pasata" ukrao laptop i tablet. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu - kažu u policiji. 

Krađe iz parkiranih automobila su čest problem u većini gradova, pa se savetuje vozačima da budu oprezni i ne ostavljaju vredne stvari vidljive u vozilima kako bi se smanjio rizik od krađe.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading