"MOG POBRATIMA STEVU ZVERSKI UBILA DECA! MORA DA JE NEKA SEKTA STAJALA IZA NJIH!" Isekli telo električnim CIRKULAROM: Oni izlaze isključivo iz kuće noću!

Autor:

Hronika

18.09.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ubistva, prema sumnjama istražitelja, bivša supruga i deca su nastavili sazločinom.

"MOG POBRATIMA STEVU ZVERSKI UBILA DECA! MORA DA JE NEKA SEKTA STAJALA IZA NJIH!" Isekli telo električnim CIRKULAROM: Oni izlaze isključivo iz kuće noću!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Istražitelji nastavljaju da razotkrivaju detalje jednog od najmonstruoznijih zločina u okolini Požarevca, gde su nedavno pronađeni delovi tela Stevana A. (56) u šumi. Počinioci ovog užasnog zločina osumnjičeni su da su bivša supruga Lj.J. (56), ćerka A.A. (31) i sin M.A., koji je trenutno u bekstvu. Za sinom je izdata poternica.

- Sumnja se da su ga zatim na krevetu električnim cirkularom isekli bivša supruga i deca. Delove tela su spakovali u kese, pa ih u kolima žrtve odvezli 60 kilometara dalje i razbacali po šumi. Prvi rezultati istrage govore da je Stevan ubijen nakon svađe sa bišom ženom i decom. On je hteo da ih izbaci iz kuće - kažu.

Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, Stevana je usmrtio hicem iz pištolja dok je spavao. Nakon ubistva, prema sumnjama istražitelja, bivša supruga i deca su nastavili sazločinom. Koristeći električnu cirkularnu testeru, tela su raskomadana na krevetu. Delovi tela su potom spakovani u kese i prevezeni u kolima žrtve, a zatim razbacani po šumi udaljenoj 60 kilometara od mesta zločina.

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

 

- Šta oni rade, od čega žive sam Bog zna. Oni izlaze isključivo iz kuće noću posle osam oko devet sati. Toliko su čudni. On je bio vredan i radan čovek. Razveden je, ali je bivšoj ženi ipak dozvolio da živi u kući njegovog oca još od korone. Šta ih je to navelo da ga tako mučki ubiju... Za nas je to katastrofa - priča prvi komšija, koji ne može da poveruje da su i deca bila saučesnici u monstruoznom zločinu.

Iako detalji ovog zločina ostaju nepotvrđeni, čini se da je nesporazum i svađa između Stevana i njegove bivše žene i dece dovela do ovog stravičnog događaja. Prema izvorima, Stevan je nameravao izbaciti svoju bivšu suprugu i decu iz kuće, što je izazvalo konflikt koji je kulminirao ovim tragičnim incidentom.

- On mi je pobratim od detinjstva. To je jedan takav čovek, vredan, ljudina prava, za razliku od bivše žene i dece koja mi nisu nikada delovala kako treba. Ovo se desilo pre nedelju dana. Negde u ponedeljak, čini mi se. Bio je jako ljut kad je došao iz Beča, jer od korova u dvorištu nije moglo da se uđe, a smrad se širio iz kuće. Oni ništa nisu radili i održavali. Otišao je kod svog rođaka Neše i zamolio ga da dođe da mu pomogne da pokosi i da srede plac. Sve ispred i oko kuće smo mi komšije očistili, oni nisu mrdnuli prstom - priča komšinica.

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

 

Komšije i rođaci opisuju Stevana kao vrednog i ljubaznog čoveka koji je godinama radio u Beču na građevinskim projektima. Bivša supruga i deca takođe su živeli u Beču, gde su rođeni. Kao rezultat nepoznatih okolnosti, prethodnih godina su se preselili u Srbiju, gde su živeli u kući Stevanovog oca.

- Nešto su petljali da je morao nekuda da ode, naprasno, i bilo mu je sumnjivo pa je prijavio sve policiji. Tako je sve krenulo da se odmotava. Mislim da su bili u sekti. U ovu kuću su došli 2020. godine i ni sa kim nisu progovarali. Kada je policija došla, bilo je četiri inspektora - kaže komšinica.

Komšije su izrazile šok i nevericu zbog ovog monstruoznog zločina. Naglašavaju da su novački bivša supruga i deca bili distancirani i čudnog ponašanja tokom svojeg boravka u Srbiji, što ih je iznenadilo.

- Prvi rezultati istrage govore da je Stevan ubijen nakon svađe sa bišom ženom i decom. On je hteo da ih izbaci iz kuće - dodaju.

Meštani sela Vlaški Do koji kažu da ne pamte da se ovako nešto ikada dogodilo, mišljenja su da je pozadina iza svega strašna i da se radi o sekti jer, kako kažu, majka i deca su svako veče izlazili iz kuće posle 20 sati i dolazili pred zoru.

Izveštaji takođe navode da je telo Stevana A. pronađeno u blizini sela Kučajna, u okrugu Petrovac na Mlavi, gde su radovi na alternativnom putu u toku. Telo je slučajno otkrio radnik kompanije za puteve koji je koristio bager.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading